INGA

Tegnestuen tager udgangspunkt i den rigtige løsning til det enkelte hus – æstetisk og funktionelt såvel som teknisk. Vi kalder det INGA og god byggeskik går hånd i hånd hos os med de valgte løsninger. Den hurtige/nemme løsning er sjældent den rigtige.

Med afsæt i den danske byggeskik og den håndværksmæssige kulturhistorie, søger vi tilbage til dengang man byggede for at husene skulle holde i over 100 år, med fokus på gode kvalitetsmaterialer og moderne bygningsdele.

Vi skræddersyr projekterne så de passer til kundens faktiske behov – hver gang – med respekt for de arkitektoniske hovedgreb, eksisterende bygninger, områdets karaktertræk og grundens kvaliteter.

Vores ambition er altid at lave den rigtige løsning frem for den hurtige, og vi stiller krav til vores kunder om at deltage i den proces. Vi er ikke interesseret i at bygge videre på forkerte løsninger eller bygge billig kvalitet. Ligeledes vil vi sige nej tak hvis opgaven ikke passer ind i vores filosofi.

Med afsæt i de 100 år gamle principper “BEDRE BYGGESKIK” ønsker vi, uanset om vi bygger nyt eller renoverer noget eksisterende, at skabe moderne huse og bygninger, hvor de gamle stolte håndværkstraditioner og den gode materialekvalitet er i højsædet med lige dele fokus på FUNKTIONALITET, HOLDBARHED & SKØNHED.

 

OM TEGNESTUEN

Møgelhøj Arkitekter blev etableret i 2015 med et brændende ønske om at genindføre principperne om bedre byggeskik, godt håndværk og høj faglighed gennem alle byggeprojekterne. Denne ambition skal gennemsyre vores projektforløb og de endelige løsninger på de enkelte projekter.

Vores opgaver ligger primært indenfor boligbyggeri, men vi har også stærke kompetencer indenfor skole- og institutionsbyggeri. Derved spænder vi også over alt fra private bygherrer med en-familliehuse, til ejer- og andelsboligforeninger, private udviklere og offentlige og almene bygherrer.

Tegnestuen er sammensat af kompetente folk, der omgås hinanden i et socialt og uhøjtideligt fællesskab, hvor det kreative hjørne på tegnestuen er samlingspunktet. Her inviteres bygherrer ofte ind, for at kunne være med på hele rejsen og for at se og mærke de forskellige materialer.

Vi byder altid på en kop kaffe, ved det kreative hjørne om en snak om boligdrømmen.