INGA

Med afsæt i den danske byggeskik og den håndværksmæssige kulturhistorie, søger vi tilbage til dengang man byggede for at husene skulle holde i over 100 år, med fokus på gode kvalitetsmaterialer, godt håndværk og moderne bygningsdele.

Vi kalder det INGA, og det er både vores vision og vores mantra.

Vi tager altid udgangspunkt i at finde den helt rigtige løsning til det enkelte hus – æstetisk, kvalitetsmæssigt, funktionelt såvel som teknisk.
Den hurtige/nemme løsning er sjældent den rigtige, og billigst er aldrig bedst.

Vi skræddersyr projekterne så de passer til kundens faktiske behov – hver gang – med respekt for de arkitektoniske hovedgreb, eksisterende bygninger, områdets karaktertræk og grundens kvaliteter.

Vores ambition er altid at lave den rigtige løsning frem for den hurtige, og vi stiller krav til vores kunder om at deltage i den proces.
Vi er ikke interesseret i at bygge videre på forkerte løsninger eller bygge billig kvalitet. Ligeledes vil vi sige nej tak hvis opgaven ikke passer ind i vores filosofi.

Med afsæt i de gamle byggeprincipper, som LANDSFORENINGEN BEDRE BYGGESKIK lancerede allerede i 1918, ønsker vi at skabe nye projekter, hvor fokus fastholdes på smukt proportioneret arkitektur i samspil med de gamle stolte håndværkstraditioner og gode kvalitetsmaterialer.
Alt dette med lige dele fokus på FUNKTIONALITET, HOLDBARHED & SKØNHED.

 

OM TEGNESTUEN

Møgelhøj Arkitekter blev etableret i 2015 med et brændende ønske om at genindføre principperne om bedre byggeskik, godt håndværk og høj faglighed gennem alle byggeprojekterne. Denne ambition skal gennemsyre vores projektforløb og de endelige løsninger på de enkelte projekter.

Vores spidskompetencer omfatter:

  • En-familie huse (nybyg, tilbygning, renovering og ombygning)
  • Rækkehuse (nybyg, tilbygning, renovering og ombygning)
  • Renovering / restaurering af etageejendomme (ejer- og andelsboligforeninger)
  • Skolebyggeri og børneinstitutioner (renovering og ombygning)
  • Transformationer af gamle bygninger til nye funktioner (renovering og ombygning)
  • Bygningsrestaurering af bevaringsværdige og fredede ejendomme

Tegnestuen er sammensat af kompetente folk, der omgås hinanden i et socialt og uhøjtideligt fællesskab, hvor det kreative hjørne på tegnestuen er samlingspunktet. Her inviteres bygherrer ofte ind, for at kunne være med på hele rejsen og for at se og mærke de forskellige materialer i 1:1.

 

Vi byder altid på en kop kaffe, ved det kreative hjørne om en snak om boligdrømmen.